Elk gebouw vraagt  onderhoud. En in vele gevallen is het beter te voorkomen dan te genezen. Een kraan die lekt, een lamp die moet worden vervangen, schilderwerken, gedeeltelijke of gehele renovaties, … InterFacilities neemt het op zich.

 
Icon RENOVATIE

Renovatie kantoor of bedrijfsgebouw

Elk bedrijf evolueert, in omvang en in manier van werken. InterFacilities zorgt ervoor dat uw gebouw mee evolueert. Een tussenmuur verplaatsen om open ruimte te creëren of eerder extra wanden plaatsen om voor compartimentering te zorgen of het onthaal voorzien van een nieuwe look. Graag staan we u bij. Van plafond tot vloer, we nemen het voor onze rekening. Heeft u plannen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
Icon Klusjesdienst

Allerhande kleine en grote klusjes

Net zoals thuis treden in elk kantoorgebouw kleine mankementen op. Van een loshangende klink tot een druppende kraan. Meestal betreft het geen grote werken en is het niet evident hiervoor een vakman bereid te vinden een herstelling te komen uitvoeren. InterFacilities verlost u van die vervelende mankementen. We bieden een een onderhoudscontract of u zet ons in wanneer het nodig is. Pak de defecten op tijd aan, u voorkomt er grotere schade mee.

 
Icon Schilderwerken

Schilderwerken – interieur en exterieur

Snel een laagje verf over de muren wrijven kan een oplossing zijn om een snel maar ook een tijdelijk resultaat te bereiken. Schilderen is echter een vak. Om een duurzaam resultaat te bereiken dat bovendien tot in de puntjes is afgewerkt zal er meer dan één laagje aan te pas moeten komen. InterFacilities garandeert u, zowel voor binnen- als buitenwerk een top resultaat.

 
Icon Airco Cleaning

Airco reiniging

Voorzien in een regelmatig onderhoud van uw ventilatiesystemen is echt geen overbodige luxe. Door een tijdige behandeling wordt niet alleen de levensduur van het systeem verlengd en is het daarom ook economisch de juiste keuze maar heeft het een grote impact op de luchtkwaliteit. Denk aan de gezondheid van alle medewerkers en investeer in een gezondere werkomgeving.

 
Icon GRAFFITI VERWIJDEREN

Graffiti verwijderen

Niemand is gediend met graffiti op de gevels, ramen of deuren. Doe op InterFacilities beroep om deze ongewenste decoraties te verwijderen op een efficiënte en blijvende manier. Neem contact met ons op om na te gaan hoe snel we kunnen helpen.

 
Icon Sanitair beheer

Sanitair beheer

Water, samen met vuur ongetwijfeld de grootste vijand van elk gebouw. Daarom is het belangrijk te voorkomen water insijpeling te krijgen door onvoldoende onderhouden installaties. Maar vooral zijn sanitaire installaties een gevoelig punt voor uw medewerkers en bezoekers. Al wat sanitair is nemen wij graag voor onze rekening. 

 
Icon Verhuizingen

Verhuizingen

Intern of van punt A naar punt B? InterFacilities verzorgt verhuizingen zoals u het verwacht.

Alles in dozen steken of demonteren, verplaatsen en terug uitladen. Simpel toch. Dat kan toch iedereen. Er komt bij een verhuis echter veel meer kijken dan op het eerste zicht lijkt.

Een goede planning doet wonderen om uw verhuis efficiënt te laten verlopen. U hoopt vrijdagavond het kantoor te verlaten en na het weekend uw nieuw bureau te betreden met een telefoon die functioneert en een PC die op de juiste manier aangesloten is op het netwerk? Vertrouw deze opdracht maar aan ons toe.

Managed by Partners for Design