Interfacilities is reeds 28 jaar actief in de schoonmaak. Wij bieden onze diensten aan in heel België en Luxemburg en hebben daarbij ervaring in diverse sectoren.

Overheid, onderwijs, zorgsector, kantoor, … groot en klein, unieke locatie of multi-site , InterFacilities staat tot uw dienst.

Onze verschillende diensten worden uitgevoerd door gespecialiseerde medewerkers die ons kwaliteitsimago ondersteunen. Onze overzichtelijke planning, doorgedreven kwaliteitscontrole en correcte rapportage zorgen ervoor dat de omgeving bij onze klanten de passende uitstraling heeft.

 
Icon Schoonmaak van kantoren

Schoonmaak en onderhoud van kantoren

Een net en verzorgd kantoor bevordert de werksfeer. InterFacilities biedt u kwalitatieve medewerkers die ervoor zorgen dat uw activiteiten kunnen gebeuren in een nette omgeving. We bieden onze kwalitatieve diensten aan tijdens de kantooruren maar kunnen ons ook schikken naar uw wensen om zo min mogelijk invloed te hebben op uw  organisatie. Dus ook voor of na uw openingsuren en in het weekend kunnen wij uw kantoor onderhouden.

Neem vandaag nog contact met ons op, binnenkort maken wij  wellicht uw omgeving schoon.

 
Icon Eenmalige opkuis

Eenmalige schoonmaak

Een bedrijfsgebouw is constant in beweging. Een renovatie, een verhuis, schilderwerken, of een opknapbeurt, het resultaat is pas af wanneer een grondige schoonmaak heeft plaatsgevonden. Ook de schoonmaak voor en na een event of een extra grondige opkuis van de gebouwen nemen we voor onze rekening.  InterFacilities biedt deze dienst aan binnen de kantooromgeving, de zorgsector of in de industrie.

 
Icon Sanitaire voorzieningen

Schoonmaak van toiletten en sanitaire voorzieningen

Een goed onderhouden sanitaire omgeving heeft een grote impact op het welbevinden van de gebruikers; medewerkers en bezoekers. InterFacilities vindt het dan ook uiterst belangrijk dat deze ruimtes er kraaknet bijliggen. Dagelijkse, wekelijkse schoonmaak of zelfs meermaals per dag, voor intensief gebruikte sanitaire blokken? We kunnen het aan.

Bovendien nemen we desgewenst ook het product- en stockbeheer voor de sanitaire omgeving voor onze rekening.

 
Icon Tapijt- en vloerreiniging

Tapijt- en vloerreiniging

Tapijt, vasttapijt en moquettes reinigen of desinfecteren doen we op verschillende manieren. We gebruiken daarvoor de beste techniek passend bij de kwaliteit van het tapijt.

Ook voor een dieptereiniging van vloeren beschikken we over het nodige materiaal om de verschillende materialen optimaal te behandelen. 

 
Icon Ruitenreiniging

Ramen wassen en reinigen

De discipline waarmee ons bedrijf van start ging. We spreken dan ook uit ervaring als we stellen dat “nette” ramen het imago van elk bedrijf ten goede komt.  Bovendien zorgen propere ramen voor meer daglicht en dus gelukkigere medewerkers.

Bevinden je ramen zich op het gelijkvloers of op moeilijk bereikbare plekken, ons maakt het alvast niet uit. Onze glazenwassers zijn goed opgeleid en uitgerust.

Met plezier komen we bij u ter plaatse en bespreken we uw behoeften. 

Neem vandaag nog contact met ons op, binnenkort zijn uw ruiten weer als nieuw.

 
Icon Gevelreiniging

Gevelreiniging

Na verloop van tijd verliest een gevel zijn frisheid. Vervuiling en de weersomstandigheden zorgen ervoor dat een gevel er uitgeleefd uit gaat zien. Betreft het een metalen of PVC constructie dan zorgt InterFacilities er met de aangepaste techniek voor dat de gevel er weer als nieuw uitziet. Neem vooral contact met ons op om na te gaan of we ook uw gevel weer kunnen laten stralen.

 
Icon Reinigen voertuigen

Bedrijfswagen wassen en reinigen

Uw vloot is een onderdeel van uw marketing. Zeker als uw voertuigen bestickerd zijn met het bedrijfslogo. Laat uw wagens blinken en een positief beeld uitdragen voor het bedrijf.

InterFacilities helpt hier graag bij. Met onze mobiele carwash komen we uw voertuigen verzorgen. Interieur, exterieur, wekelijks of op afroep? Contacteer ons om uw wagens te laten blinken.

 
Icon Hardware cleaning

Hardware reiniging

Koffie drinken of een snelle hap aan het bureau? We doen het allemaal wel eens.  Maar ook normaal dagelijks gebruik zorgen  ervoor dat hardware een regelmatige schoonmaakbeurt verdient. De gebruikers zullen er dankbaar voor zijn. Contacteer ons en laat uw medewerkers opnieuw aan een schoon toetsenbord werken.

 
Icon Schoonmaak zonnepanelen

Reinigen zonnepanelen

De zon schijnt toch voor iedereen en geeft ons energie. We gebruiken ze ook om ons effectief van alternatieve energie te voorzien. Goed onderhouden zonnepanelen hebben een hoger rendement. Het is dan ook voordelig om, op regelmatige basis, zonnepanelen schoon te maken. Voor een hoger rendement kan u bij InterFacilities terecht.

 
Icon Schoonmaak in de zorg

Schoonmaak in de zorgsector

Schoonmaken in de zorgsector vereist een specifieke aanpak. De eisen liggen hier nog net iets hoger dan in een kantooromgeving. InterFacilities heeft de ervaring in verschillende zorgomgevingen. Bent u op zoek naar een kwalitatieve leverancier van schoonmaak in hospitaal, verzorgingstehuis of kinderdagverblijf dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 
Icon Easyox

Easyox ozonreiniging (Covid-19)

Dankzij het ozonreinigingssysteem Eaysox wordt uw ruimte volledig ontsmet. Met de hulp van Interfacilities voldoet u in no-time aan de EEG-voorwaarden.

Lees meer over Easyox

Managed by Partners for Design