InterFacilities zorgt er niet enkel voor dat de werkruimtes en het gebouw in goede staat zijn, ook voor de omgeving rond het gebouw kan u op ons rekenen. Het onderhouden of de aanleg van het groen op het bedrijfsterrein kan u ons toevertrouwen. Met dezelfde zin voor kwaliteit beheren we de uitstraling van uw bedrijfsterrein.

 
Icon Groenonderhoud

Groenonderhoud en snoeiwerken

Een bedrijfsterrein waar het gras is gemaaid, de hagen zijn gesnoeid, er geen afgevallen bladeren liggen is een aangename omgeving om in te werken en om te bezoeken. InterFacilities zorgt ervoor dat uw bedrijfstuin er steeds netjes bijligt. Wij beschikken over gespecialiseerde medewerkers en het aangepaste materiaal om elke bedrijfsomgeving te onderhouden. Kiest u ervoor om het beheer en planning helemaal aan ons over te laten op basis van uw wensen of doet u liever op afroep een beroep op ons? Neem contact met ons op en uw groen zal er nooit zo goed hebben uitgezien. 

 
Icon Tuinaanleg

Tuinontwerp en tuinaanleg

Het groen rond uw bedrijfsgebouw kan een “make over” gebruiken. Of uw bedrijfstuin moet nog aangelegd worden? Dan bent u aan het juiste adres bij InterFacilities. Onze tuinarchitecten ontwerpen een plan passend bij uw uitstraling en behoeften. Natuurlijk houden ze daarbij rekening met het budget en ontwerpen ze zo onderhoudsvriendelijk als mogelijk. Voldoet het plan aan uw verwachtingen dan neemt InterFacilities de realisatie voor haar rekening.

 
Icon Parkbeheer

Parkbeheer

Een park beheren vraagt om een totaal andere aanpak dan het onderhouden van een tuin. De omvang, de specifieke infrastructuur en de aard van de beplanting maken een doordachte planning noodzakelijk. Bovendien worden er andere verwachtingen gesteld aan de werkkrachten en materiaal. Bent u opzoek naar een partner die deze uitdaging aan durft te gaan dan bent u nu één contactname verwijderd van een kennismaking met de diensten van InterFacilities.

Managed by Partners for Design